2631051336 6977986698 Ελεύθερων Πολιορκημένων 47 alexandros.papanikolaou@yahoo.com
hero image
 
 
 
 
 

ΤΡΟΦΕΣ
Κτηνιατρική Κλινική Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίας

Η κτηνιατρική κλινική Παπανικολάου βρίσκεται στο Μεσολόγγι και ασχολείται με όλα τα ζώα. Η ιστοσελίδα μας έχει σκοπό την ενημέρωσή σας για τις υπηρεσίες που προσφέρονται, φιλικά και υπεύθυνα από τους κτηνιάτρους και το ειδικευμένο προσωπικό μας.

Στόχος μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων κτηνιατρικών υπηρεσιών, για την κάλυψη των αναγκών του σκύλου, της γάτας, του κουνελιού των ωδικών πτηνών καθώς και παραγωγικών ζώων, επίσης τη φροντίδα τους με ειδικά επιλεγμένα προϊόντα και κτηνιατρικά φάρμακα που διαθέτουμε. Στην ιστοσελίδα, θα βρείτε πληροφορίες για τη λειτουργία της κλινικής μας, πληροφορίες για θέματα που απασχολούν τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων και κτηνοτρόφων, αλλά και γενικότερα θέματα ζωοφιλίας.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 

Η ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ

Διαθέτει ποιοτικές τροφές για κατοικίδια και παραγωγικά ζώα στις καλύτερες τιμές της αγοράς

 
 
 
 
 
 
 
 

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ

Η κτηνιατρική κλινική Παπανικολάου στο Μεσολόγγι διαθέτει μια μεγάλη γκάμα τροφών για μικρά και μεγάλα ζώα, κατοικίδια και παραγωγικά. Πιο αναλυτικά:

   
   
 
  Τροφή για Σκύλους
  Τροφή για Γάτες
  Τροφή για Πτηνά
  Τροφές για Ψάρια
  Τροφές για Χελώνες
  Τροφές για Περιστέρια
  Συμπληρώματα Διατροφής για κατοικίδια
  Συμπληρώματα Αναπαραγωγής για Πτηνά
  Υγρή Τροφή/ Κονσέρβα
  Γάλατα Ανάπτυξης
 
   
  Η κτηνιατρική κλινική στο Μεσολόγγι με την απαραίτητη συνέπεια προμηθεύεται κορυφαίας ποιότητας τροφές σνακ και λιχουδιές για όλα τα ζώα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλώ καλέστε μας, για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού συγκεκριμένη ημέρα και ώρα.