2631051336 6977986698 Ελεύθερων Πολιορκημένων 47 alexandros.papanikolaou@yahoo.com
hero image
 
 
 
 
 

ΦΑΡΜΑΚΑ
Κτηνιατρική Κλινική Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίας

Η κτηνιατρική κλινική Παπανικολάου βρίσκεται στο Μεσολόγγι και διαθέτει φάρμακα, εμβόλια και βιταμίνες για όλα τα μικρά και τα μεγάλα, είτε κατοικίδια είτε παραγωγικά ζώα.

Στόχος μας είναι να διαθέτουμε πάντα όλα τα κατάλληλα σκευάσματα για σκύλους, γάτες, πτηνά, ψάρια, άλογα, τρωκτικά και παραγωγικά ζώα. Το εξειδικευμένο προσωπικό της κλινικής μας μπορεί να σας προτείνει το κατάλληλο φάρμακο για την αντιμετώπιση της πάθησης που αντιμετωπίζουν τα ζωάκια σας. Επίσης διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα εμβόλια που απαιτούνται για να είναι τα ζωάκια σας υγιέστατα.

Στην κλινική μας εκπαιδευόμαστε συνεχώς και μπορούμε να αντιμετωπίζουμε όλες τις ασθένειες με σύγχρονες και επιστημονικά έγκυρες μεθόδους θεραπείας. 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 

Η ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ

Διαθέτει ποιοτικές τροφές για κατοικίδια και παραγωγικά ζώα στις καλύτερες τιμές της αγοράς

 
 
 
 
 
 
 
 

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

Η κτηνιατρική κλινική βρίσκεται στο Μεσολόγγι και ασχολείται με όλα τα ζώα. Η ιστοσελίδα μας έχει σκοπό την ενημέρωσή σας για τις υπηρεσίες που προσφέρονται, φιλικά και υπεύθυνα από τους κτηνιάτρους και το ειδικευμένο προσωπικό μας.

   
   
 
  Τροφή για Σκύλους
  Τροφή για Γάτες
  Τροφή για Πτηνά
  Τροφές για Ψάρια
  Τροφές για Χελώνες
  Τροφές για Περιστέρια
  Συμπληρώματα Διατροφής για κατοικίδια
  Συμπληρώματα Αναπαραγωγής για Πτηνά
  Υγρή Τροφή/ Κονσέρβα
  Γάλατα Ανάπτυξης
 
   
  Η Όλα τα φαρμακευτικά προϊόντα που διαθέτει η κτηνιατρική κλινική του κυρίου Παπανικολάου προέρχονται από αναγνωρισμένους αντιπρόσωπους που κατέχουν όλες της απαραίτητες πιστοποιήσεις της Ευρωπαικής Ένωσης.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλώ καλέστε μας, για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού συγκεκριμένη ημέρα και ώρα.