2631051336 6977986698 Ελεύθερων Πολιορκημένων 47 alexandros.papanikolaou@yahoo.com
hero image
 
 
 
 
 
 

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ | Κτηνιατρική Κλινική Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίας

Η Κτηνιατρική Κλινική Παπανικολάου, η οποία βρίσκεται στο Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίας,  αποτελεί έναν πλήρως εξοπλισμένο και σύγχρονο χώρο υγείας για όλα τα ζώα, κατοικίδια αλλά και παραγωγικά.

Στην Κτηνιατρική Κλινική μας, θα βρείτε έναν ανανεωμένο και αναβαθμισμένο χώρο στον οποίο παρέχονται υπηρεσίες νοσηλείας, εντατικής παρακολούθησης ενώ διαθέτουμε και ένα πλήρως εξοπλισμένο και ολοκληρωμένο χειρουργικό τμήμα το οποίο είναι στελεχωμένο από ειδικευμένο προσωπικό έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε παθολογικό περιστατικό μικρού η μεγάλου ζώου.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ

Η κτηνιατρική κλινική βρίσκεται στο Μεσολόγγι και μπορεί να παρέχει ιατρική περίθαλψη σε μικρά και μεγάλα ζώα και κατοικίδια αλλά και παραγωγικά.

 
 
 
 
 
 
 
 

ΙΑΤΡΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Η κτηνιατρική κλινική του Παπανικολάου Αλέξανδρου διαθέτει σύγχρονα μηχανήμα για διάγνωση, θεραπεία και χειρουργικές επεμβάσεις σε σύγχρωνους χώρους. Πιο αναλυτικά διαθέτουμε:

   
   
 
  Αιματολογικό
  Βιοχημικό
  Κυτταρολογικό
  Νοσηλεία
  Ψηφιακή Ακτινογραφία
  Ορθοπεδικό
  Οδοντριατρικό
  Χειρουργικό
  Παθολογικό
  Υπέρηχος
 
   
  Όλα τα τμήματα της κλινικής τηρούν όλα τα μέτρα υγιεινής και προστασίας εφαρμόζοντας όλες τις διαδικασίες και τις απαιτήσεις των διεθνών προτύπων ποιότητας.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλώ καλέστε μας, για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού συγκεκριμένη ημέρα και ώρα.