2631051336 6977986698 Ελεύθερων Πολιορκημένων 47 alexandros.papanikolaou@yahoo.com
hero image

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ | Κτηνιατρική Κλινική Μεσολόγγι ΑιτωλοακαρνανίαςΗ κτηνιατρική κλινική Παπανικολάου εδρεύει στο Μεσολόγγι και από την πρώτη μέρα της ίδρυσης της έχει σκοπό την φροντίδα και την επιστημονική αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας κατοικίδιων αλλά και παραγωγικών ζώων. H ιστοσελίδα μας έχει σκοπό την ενημέρωσή σας για τις υπηρεσίες που προσφέρονται, φιλικά και υπεύθυνα από τους κτηνιάτρους και το ειδικευμένο προσωπικό μας.

Στόχος μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων κτηνιατρικών υπηρεσιών, για την κάλυψη των αναγκών του σκύλου, της γάτας, του κουνελιού των ωδικών πτηνών καθώς και παραγωγικών ζώων, επίσης τη φροντίδα τους με ειδικά επιλεγμένα προϊόντα και κτηνιατρικά φάρμακα που διαθέτουμε. Στην ιστοσελίδα, θα βρείτε πληροφορίες για τη λειτουργία της κλινικής μας, πληροφορίες για θέματα που απασχολούν τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων και κτηνοτρόφων, αλλά και γενικότερα θέματα ζωοφιλίας.

 

 

 

 
 
 
 


24 ΩΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ
και 24 ώρες, 365 μέρες τον χρόνο και σε αργίες αλλά και σε Κυριακές η Κτηνιατρική Κλινική Παπανικολάου στο Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίας είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη να χειριστεί κάθε είδους περιστατικό και να προσφέρει υψηλού επιπέδου διαγνωστικές διαγνωστικλες, νοσηλευτικές και ιατρικές υπηρεσίες σε οποιοδήποτε ζώο το έχει ανάγκη.

 
 
 
 

 

 

 

 

 

   
   
 

ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ


Στην κλινική μας διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα εξέτασης, ειδικά εργαλεία και ειδικευμένο προσωπικό που είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να αναλάβει οποιοδήποτε περιστατικό.

Στην κλινική του κυρίου Παπανικολάου παρέχονται διαγνωστικές εξετάσεις από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους εργαστηρίων. Επίσης διαθέτουμε χειρουργικό τμήμα πλήρως εξοπλισμένο έχοντας την δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε και εξωτερικά και εσωτερικά περιστατικά με την συνέπεια και την αμεσότητα που χρειάζονται τέτοιες καταστάσεις.

Η κτηνιατρική κλινική Παπανικολάου είναι στην διάθεσή σας καθημερινά και ολόκληρο το 24ωρο συμπεριλαμβανομένων Κυριακών και αργιών.

 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλώ καλέστε μας, για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού συγκεκριμένη ημέρα και ώρα.